Okulumuz Tarihçesi

29.09.2021 212

Şöhret ve Hakkı DİVANOĞLU'nun 4.çocukları olarak Aksaray'da dünyaya gelen Veysel DİVANOĞLU tarafından 2005 yılında babası Hakkı DİVANOĞLU'nun adını taşıyacak İlköğretim okulunun temelinin 2005 yılı Mart ayında atılmasını sağlamıştır.

Aynı yıl binanın kaba inşaatını tamamlayarak Kasım ayında Bayındırlık İl Müdürlüğüne teslim etmiştir.Kalan bölümleri Aksaray Valiliği tarafından tamamlanan 3000 metrekare kapalı alana sahip 16 derslikli HAKKI DİVANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU 2006-2007 eğitim öğretim yılında eğitime başlamıştır.

Okulumuz SAĞLIK BELDESİ DİVANOĞLU MAH. 4856 NOLU SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AKSARAY adresinde olup, şehir merkezine yaklaşık 5. Km uzaklıktadır. Belediye otobüslerinin güzergahı üzerinde olan okulumuzun ulşım problemi bulunmamaktadır.